Докато за едни няма нищо по-чувствено от добрия изпитан акт в удобното двойно легло, то за други сексът означава да експериментираш. Независимо дали сте традиционалисти, или експериментатори, трябва непременно да познавате следните 8 сексуални практики, пък дори и само за да се хвалите със знанията си относно многостранното приложение на балоните!

1. Сплошинг

Сплошингът е сексуална практика, при която е най-добре предварително да покриете цялата спалня с найлони. Защото ще пада мазане и плескане с храна на воля с цел да се събуди плътското желание. Единият партньор обикновено сяда върху сладкиш, например сметанова торта, и започва да я размачква със задните си части, придружавайки действията си със съответните звуци, а другият го наблюдава с все по-нарастваща възбуда. Или мъжът може да напръска с шоколадов сос гърдите на партньорката си и да ги оближе. Или пък жената да засмуче ледена близалка и да я прокара по пениса му, преди да го поеме с уста. Но имайте предвид, че само определени храни доставят удоволствие; другите просто цапат или дори вредят.

2. Дендрофилия

Когато узнаете какво се крие зад понятието „дендрофилия“, вероятно ще погледнете с нови очи на популярното напоследък прегръщане на дървета с цел да се използват лечебните им свойства. Защото дендрофилията се изразява в сексуално влечение към дървета, понякога и към други растения. Този странен и рядък фетиш не включва задължително сексуален акт с дървото чрез неговите клони или листа. Понякога дендрофилите се възбуждат само като стоят до дървото или го галят и целуват.

3. Лунинг

Понятието „лунинг“ произлиза от английската дума за балон и описва сексуална практика, в която, както показва името,  главен герой са балоните. Фетишистите към балони се възбуждат, като ги надуват, лягат отгоре им и се търкат в тях, докато ги спукат. Не звучи особено привлекателно, но на „лунърите“ им доставя невероятно удоволствие. Ако решите да опитате, непременно си набавете големи и здрави балони, защото иначе насладата ще трае съвсем кратко!

4. Агалматофилия

Агалмофилията е сексуална възбуда от статуи. Понякога тази наклонност се изразява в съзерцаване на гумени кукли или манекени от витрините. Манията на агалмофилите може да стигне дотам, че да се „оженят“ за обекта на своето обожание.