Блаженство, спокойствие и палачинки с любимия? Невинаги! Защото редица ситуации в живота на интимните партньори са определено неловки. Ето кои влизат в топ 8:

1. С(без)гащени в тоалетната: искате набързо да се огледате или да вземете нещо от банята, бързате, отваряте вратата със замах и откривате шокирани, че партньорът/партньорката ви седи с голо дупе на тоалетната чиния и е забравил/а да заключи.

2. Пардон, пръцнах! Наслаждавате се на интимния момент и тогава най-неочаквано червата ви издават едно звучно пръц. Иде ви да потънете в земята…

3. Тя говори по телефона с най-добрата си приятелка и одумва партньора си – без да забележи, че той-току-що е влязъл в стаята… Страхотен гаф.

4. Кучето й влачи долните му гащета. Или дори се изпикава върху крака му от ревност. Да, четириноги ревнивци могат да създадат доста неловки положения…

5. Заловени, докато правят секс. Олеле, колко неудобно! Когато в сюблимния момент изведнъж мама, татко, съквартирантът, детето или друго нежелано лице отвори вратата и стане свидетели на любовните ви игри. Дано поне одеялото да е на една ръка разстояние…

6. Тя се натъква случайно на колекцията му от порнографски списания. Хмммм...

7. Секси послание – грешен получател: Едва ли има двойка, която да не си изпраща от време на време съобщения със секси снимка. Тъпото е, ако по погрешка изпратите такава снимка на приятел, който не е задължително да ви вижда по бельо… А още по-тъпо, ако изпратиш снимката на групови участници. Добър повод да се изселиш от града за няколко години….  

8. И извънредно, изключително неловко. Когато след полято обилно с алкохол парти си легнете и някой от вас, прекалил с питиетата, повърне, без да обърне внимание, че другият предвидливо е приготвил кофа до леглото….

Ако искате бързо да се измъкнете от неудобното положение, посрещнете нещата с хумор. Присмейте се на себе си и на своята небрежност. Не приемайте ситуацията надълбоко и не правете от нея драма.  Колкото повече раздувате неловките моменти, толкова по-трудно ще ги забравите, което не е препоръчително. Ако се разплачете, разкрещите или изпаднете в самосъжаление, само ще привлечете вниманието на околните върху гафа.