Всяка връзка е сложна и изисква постоянно внимание и компромиси от двете страни. Въпреки това понякога сами си усложняваме живота излишно. Тези няколко съвета ще ви помогнат да избегнете вътрешните терзания и редица конфликтни ситуации. Не търсете под вола теле, не правете от мухата слон и т.н. Понякога нещата наистина са просто такива, каквито изглеждат.

1. Дами, спрете да четете между редовете и да развихряте въображението си. Той има предвид точно това, което казва.

2. Господа, научете се истински да слушате половинките си, а не само да кимате разсеяно с надеждата, че скоро ще спрат да говорят. Рано или късно тази информация ще ви потрябва.

3. Жените е важно да оценяват жестовете, които мъжете правят, и усилията, които полагат, колкото и незначителни да им се струват. За мъжете това е много.

4. Мъжете трябва да се научат да проявяват повече интерес към заниманията на половинките си.

5. Дамите трябва да се научат да уважават времето за почивка на мъжете. Независимо как решават да го прекарат – с приятели, на риболов, в отпускаща вана или с джойстика пред телевизора.

6. Дамите трябва да бъдат по-открити и искрени. Никой не чете мисли. Когато ви попита: „Какво има?“, не отговаряйте през зъби: „Нищо!!!“

7. Мъжете трябва да бъдат по-търпеливи, когато излязат на пазар с партньорките си. Дамите трябва да разберат, че предварителните уговорки имат значение. Ако сте се разбрали да отидете за пералня, това не означава междувременно да минете през някой мол например за дрехи и обувки.

Цветелина Велчева