Ако в един момент решите, че не сте съвършени, и мъжете повече няма да ви погледнат, тогава тези препоръки са точно за вас. Събрали сме списък със женски недостатъци, които всъщност са невероятно мили в очите на силния пол и дори им се възхищават.

1. Добрият апетит

Психолозите твърдят, че в наши дни хората са се научили да получават удоволствие от самия процес на хранене. И на първо време това, разбира се, се отразява на жените. Вместо да се наслаждават на процеса на хранене и вкуса на храната, дамите с маниакално упорство пресмятат калории и преживяват драматично излишните си килограми. Сексолозите също са солидарни с психолозите и обръщат внимание върху това, че нищо не сближава така партньорите както съвместното приготвяне на храна (желателно е под съпровода на приятна музика).

Смята се, че ако дамата се отличава с добър апетит, то тя получава удоволствие и от ласките на партньора си. Мъжете разбират това на подсъзнателно ниво, затова престанете да се притеснявате и си позволете да се наслаждавате на любимите си храни (и партньори).

2. Женствените форми

Малкото килограми в повече действително ви красят, а ако не вярвате, то обърнете внимание на това по какъв начин гледат мъжете жените с апетитни форми. И дори лайфстайл списанията непрекъснато да ви натякват, че трябва да се стремите към размерите на моделите, по признанието на самите мъже, то не им е важно вкъщи да си имат Анджелина Джоли. Едно на ръка е да гледате тези красавици по телевизора или на кориците на модните издания, съвсем друго е да ги наблюдавате в реалния живот.

Най-голямата мечта на мъжа е да си има приятно изглеждаща дама със закръглени форми. Затова, ако се чувствате съкрушена от тези 3-5 излишни килограма, по-добре следващия път си спомнете какви жени си избират най-красивите мъже на планетата (повярвайте, там действително има какво да видите).

3. Естествеността

Искате да се изплезите или да се смеете високо с отметната глава? Защо не! Бъдете непосредствени. На мъжете са им повече по душа именно подобни прояви на чувства, отколкото вашата прикритост или стремежът ви да бъдете такава, каквато всъщност не сте. Затова се откажете от яркия грим и изобщо образа, към който се стремите, и покажете себе си. Повярвайте, той именно това ще оцени.