Жените, особено по-младите девойки, често се чувстват несигурни в партньора си. Понякога наистина най-тъмните ни страхове се оказват истина, но понякога нещата са само в нашата глава. А всички знаем до какво водят неоснователните подозрения, мнителността и прекалената ревност. Предлагаме ви 6 сигурни признака, че партньорът ви е влюбен във вас:

1. Не ви изпуска от поглед.

Влюбеният мъж обича да се наслаждава на жената до себе си, да й се любува, да я съзерцава. Ако мъжът не откъсва очи от половинката си, то със сигурност става дума за любов.

2. Не откача дори когато има основания за това.

Ако съобщите нещо смущаващо за вас на партньора си и той реагира по най-милия начин, значи се чувства достатъчно уверен в чувствата си. Всеки човек си има не само предимства, но и недостатъци; моменти в живота си, с което не се гордее – ако можете свободно да говорите за това с партньора си, няма от какво да се притеснявате.

3. Наясно е, че поведението му ви влияе.

Човекът, който обича, не наранява умишлено партньора си – тоест не прави неща, които знае, че ще му причинят болка. Не допускайте в подобна ситуация да излезете вие параноичката, ако сте убедени, че мъжът до вас е бил наясно как ще реагирате на някой невинен флирт или лъжа.