Няма идеални мъже, както няма и идеални жени. Всеки има своите слабости, а на моменти дори близките ни едва ни понасят. Въпреки това има хора, чиито личностни особености ги правят „невъзможен материал“ за интимна връзка. И тогава нещата стават по-сериозни.

Този проблем е свързан с различни фактори: първо, невъзможно е да опознаем напълно даден човек и второ, хората се променят. Така например в началото на връзката един мъж може да е абсолютно очарователен, но след известно време да се запитате къде се е дянал принцът на белия кон. Обратното също е възможно: в началото някой може да ви се стори непоносимо скучен, но с времето да откриете, че притежава чудесни качества, които не сте забелязали преди.

На някои хора им е изключително трудно да се приспособяват. Може би не умеят да обичат или не приемат да бъдат обичани, изпитват скрити страхове, гняв или чувство за вина. В тези случаи връзката е обречена на провал, освен ако не се случи чудо.

Представяме ви 3 типа мъже, които е най-добре да избягвате.

Мъже, които се люшкат от една крайност в друга

Това са онзи тип мъже, които в един момент са невероятно нежни, а в следващия стават извънредно агресивни, често без видима причина за тази смяна на настроението. Никога няма да ви се удаде да разберете такъв мъж. Днес е безумно влюбен във вас и ви засвидетелства мило внимание, а утре ви отблъсква безпричинно и жестоко.

Обикновено такъв мъж е много импулсивен. И без да забележите, започвате да се разкъсвате от колебания и терзания, а също да изпитвате съвсем полюсни чувства. Когато е настроен любвеобилно, се разтапяте. Не можете да си представите по-внимателен и приятен човек. Боготворите го и сте сигурни, че той е любовта на живота ви. Но когато се събуди звярът, който дреме в него, изпитвате точно обратното: презрение и дори омраза заради неговата нестабилност или страх от непредвидимото му поведение.

В емоционално отношение такива хора са изключително изморителни.Те се намират в дълбок конфликт със самите себе си, за който досега не са намерили решение. Егоцентрични са и не осъзнават какви щети причиняват с поведението си. Истината е, че още не са готови за сериозна любовта връзка.

Мъже, които са пословични лъжци

Има много начини да се лъже. Най-очевидният е да се разказват факти и събития, които никога не са се случвали. Но да се преструваш, да не спазваш обещанията си, да приемаш условия, с които всъщност не си съгласен, също е вид лъжа. Рано или късно лъжецът бива изобличен не заради начина, по който е измамил вас, а заради навика си да лъже всички. И ако постъпва така с другите, какво пречи да го прави и с вас? Често не е лесно да се разкрият лъжите му, защото някои мъже са родени лъжци. Ето защо е толкова важно да разберете как се държи по отношение на другите хора.