Има един етап в отношенията, когато буквално на 5 минути в главата ви се върти мисълта за развод. Равновесието е нестабилно, отношенията – крехки.
Ето 12 изречения, които мъжът произнася, и които със сигурност могат да взривят брака, събрани от detstrana.ru. 
Вероятно фразите не са 12 , а много повече и всяка жена може да продължи списъка ... Тези обаче са наистина дразнещи.
Когато той каже:

1. Животът ще е същият и след като родиш. Стройна, засмяна, стъпила на степера, в една ръка с баница, в другата – с ревящото бебе ... Действително, така ли си представяте жена си, която е в отпуска по майчинство?

2. Вечерята още ли не е готова? Да, да, ей сега ще дотичам в кухнята, за да ти сервирам. Боже, имам цели 10 минути свободно време между коликите, разходката, кърменето ... може и да успея.

3. Бебето май тази нощ спа непробудно? Не, не спа. Аз също. Но се радвам, че ти си поспал.

4. Трябва да си по-внимателна с детето. Коя майка няма да кипне от ярост, като чуе такъв съвет.

5. О, стига, не преувеличавай. От хрема никой не е умрял. Да. Това го каза и поредният лекар, който преглежда детето, но то плаче неутешимо, а това не успокоява майчината тревога. Напротив.

6. Ти така и така нищо не правиш, стоиш си вкъщи. Естествено, ако не се вземе предвид списъкът от 157 неща – аз по цял ден пия кафе и си лежа на дивана.

7. Мама се обади, сега ще дойде. Обожавам гостите да идват без предупреждение, когато къщата е с краката нагоре, а аз планирам да си взема душ. Всъщност колко по-забавно е да посрещаме свекървата?

8. Много ми се иска да помълчим. На работата ми надуха главата. Отлично – стига ми „Здравей“ и „Лека нощ“, щото и моят ден беше ... наситен със събития. Дали?

9. За какво ти е маникюр, нали си седиш вкъщи. И истина – преди седмица имах време за душ, а тази да си направя косата си със сешуар. Съвсем не искам да изглеждам привлекателно.

Продължава на страницата на Новите родители