Всяка първа среща е уникална сама по себе си. Съществуват обаче определени типажи, на които рано или късно ще се натъкнете.

Ето защо в следващите редове ще ви подканим да си припомните всички несполучливи първи срещи и ще ви представим 10-те типа мъже, с които вероятно вече сте се сблъскали. Или тепърва ще имате това "удоволствие". С чувство за хумор, разбира се.

Детективът

Този тип настоява да знае всичко за вас и вашето минало. Ще бъдете засипани с неудобни въпроси от типа „Защо се раздели с предишния си приятел?“, „Колко деца искаш да имаш?“ и „Можеш ли да готвиш?“ още на първата среща.

Щедрият

Едни ще платят сметката, защото са кавалери, а други, защото искат да те купят – „Аз черпя, избери си каквото искаш, ама от промоциите, ако е удобно."

Странният

Този тип мъже споделят с нас повече, отколкото имаме нужда да знаем. Благодаря, но не беше необходимо да ни информирате, че не носите бельо.

Мъжкарят

Често на този тип тестостеронът му е в повече. Свинската пържола и водката са почти задължителни.

Маминото синче

Не е изключено да дойде с майка си на първата ви среща. Срамежлив е момъкът, какво толкова? Освен това нито една мусака, която сготвите, няма да е по-добра от тази на мама.

Самовлюбеният

Този човек вероятно си прави повече селфита и от вас самите. Едва ли ще забележи дори и си тръгнете на средата на вечерята.

Женкарят

Той дори не се опитва да го прикрие. Ще е истинско чудо, ако е успял да запомни името ви до края на вечерта.

Този, който още копнее по бившата

Той не е готов да продължи напред. Вероятно му се струва, че дори дишате като бившата му любима.

Свалячът

Този Казанова се интересува само от едно – „У вас или у нас?“. Успокой топката, моля.

Отегчителният

Той вероятно може да излекува дори и безсънието ви.

Източник: Shutterstock