В любовта нищо не е толкова просто, колкото изглежда. Най-лошото е, че когато сме влюбени, слагаме розовите очила и оставаме слепи за някои очевидни различия с партньора си. Съветваме ви да си отваряте очите на четири за тези предупредителни знаци у партньора:

1. Не е преживял предишната връзка.

Ако половинката ви постоянно говори за бившия/бившата, това не е на добре. Твърде вероятно е да ви използва само за да се почувства по-добре – при това може да бъде напълно несъзнателно.

2. Оплаква се от всичките си бивши гаджета.

Е, няма как всички бивши да са ужасни, а само той/тя – идеален. Очевидно си имате работа с човек, който не е склонен да потърси вината у себе си и винаги обвинява другите.

3. Избухва при всеки спор.

Ако половинката ви вземе, че започне да чупи разни работи и изпада в ярост при най-малкия спор, бягайте надалече. Подобна агресия не минава с времето и рано или късно може да посегне и на вас.

4. Не възприема брака като важна стъпка.

Не е задължително да сключвате брак, за да бъдете семейство, но е важно от самото начало да сте си изяснили позициите по този въпрос. Живот на семейни начала или сключване на брак? За вас може да бъде много важно, а за човека отсреща не.

5. Обича свободата и бързо му омръзват връзките.

Със сигурност това е човек, който не е готов за сериозно обвързване. Помислете си имате ли време да го чакате да порасне.

6. Постоянно закъснява и не вижда нищо лошо в това.

Ако човекът отсреща постоянно ви кара да го чакате и дори не се извинява, означава, че изобщо не цени времето ви и не ви уважава. Това е признак на лоши черти в характера, които тепърва ще излизат наяве.