Нашите котенца обичат да са край нас. Ние пък обичаме тяхната компания и гушкания. Понякога обаче безсмъртната им любов може да бъде неудобна от логистична гледна точка.

Някак си знаят, че имаме нужда от тази чанта, върху която са легнали, че клавиатурата под тях ни е необходима за работа. Проблемът е, че от време на време тези котета са просто прекалено сладки, за да бъдат преместени. Затова ние избираме очарователността пред практичността.

Ето девет подобни случая.

Gallery
Сладостта бие намачканите дрехи

Котките обичат да прекарват времето си върху купчините с дрехи… дори и те да са на закачалки. Всъщност, вероятно дори харесват последните още повече, тъй като знаят, че това са нашите най-изискани облекла. Или поне такива, които не искаме да се намачкат. Защо тогава да не се излегнем тъкмо върху тях, може би да образуваме тук и там някоя гънка и да добавим щипка котешки косми? Приемаме го, защото те са наистина сладки!

Снимка: Konstantin Aksenov / Shutterstock

Gallery
Комфортът понамирисва

Защо въобще бихме откъснали този подремващ ангел от източника му на комфорт? Дори и при положение, че този комфорт намирисва вероятно дори и в Рая? Така или иначе, нямаме намерението да обуваме тази обувка.

Gherzak / Shutterstock

Gallery
Да не разваляме този Instagram-момент

Кой иска да използва мивката в банята, когато тази прекрасна пухкава топка се е настанила в нея? Бихме били истински чудовища, ако решим да я преместим, особено когато тази поста крещи „Качи ме в Instagram!”. В повечето домове има повече от една мивка, така че просто се насочете към другата. Или измийте зъбите си под душа. #мултитаскинг

Снимка: Andreas Gradin / Shutterstock

Gallery
Изфукай се с тази чанта!

Време е да тръгваме за работа. Къде ни е чантата? О, момент! Котката е заспала в или върху нея. Толкова й е удобно. Как да я премести човек? Сега и найлоновият плик ни се струва приемлив вариант. А ключовете и портфейла на дъното на чантата? Е, ще измислим нещо по пътя…

Снимка: Jorn Out / Shutterstock

Gallery
Двойно чувство за вина

Куфарите не се нуждаят от разопаковане, когато изпълняват ролята на легло. Особено за две котки едновременно. Мръсните дрехи могат да останат неизпрани, стига да предоставят нужния комфорт на животинчетата. Пък и ще изпитваме двойно чувство за вина, ако преместим тези две очарователни котета.

Снимка: Linn Currie / Shutterstock

Gallery
Никога не премествайте усмихваща се котка!

Котката ни е заспала на най-неподходящото място и ни пречи да си свършим работата. Но защо трябва да изглежда толкова самодоволно и сладко едновременно? Може би се усмихва, защото знае, че няма да я преместим.

Снимка: jajajeez / Shutterstock

Gallery
Болки в гърба? Моля ти се...

Колко пъти сме заставали в най-безумните пози край спяща котка, само и само за да не я преместим и да не нарушим комфорта й? Това важи в особена сила, ако коремчето й е открито.

Снимка: Renata Apanaviciene / Shutterstock

Gallery
Край, с нас е свършено!

О, не, закъсахме го. В скута ни има котка. Не – котенце! Край. Пикочният ни мехур може да изчака още половин час, нали? Може би трябва да помислим за памперси за възрастни, защото това ниво на сладост просто разбива всякакви граници.

Снимка: guruXOX / Shutterstock