20 от най-красивите къмпинги по света

31 декември 2018 г., 17:01
1023

Според Time For A Hike къмпингът Sahale Glacier е едно от най-добрите места за отдих в САЩ. Той е разположен сред скалните стени в Националния парк North Cascades. Мястото не е за начинаещи туристи, а и ви е необходимо разрешение за лагеруване там, но пък ще видите някои от най-красивите гледки в Съединените щати. Снимка: Shutterstock

Къмпингът може да не предлага толкова лукс и удобства, колкото един бляскав хотел, но ако това няма значение за вас, този вид почивка наистина си струва. Прекарването на няколко дни сред природата, използвайки пълноценно всеки ден, може да бъде истинско изживяване за отваряне на сетивата, пише Мениджър Нюз.

Искате място, което предлага великолепни гледки, вълнуващи пейзажи и идеални температури? За щастие, съществуват хиляди къмпинги от цял свят, измежду които да избирате. А някои са наистина атрактивни.

Ако се нуждаете от чист въздух, може да искате да разгледате някои от следващите красиви предложения. Някои от тях са на плажа, някои са в планината, а някои са на много по-уникални места. Всички обаче предлагат зашеметяваща гледка към света около вас, възможност да наблюдавате дивите животни и куп приключения сред природата. Кой не иска това по време на почивка?!

Коментари