сп. Мениджър Мениджър.NEWS Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Журналистката Кони Ансалди от Аржентина сподели видео в Instagram на своята възрастна баба, която описва преживяванията си по време на Холокоста и осъжда днешните негодувания на хората, поставени под карантина.

Човек

103.3K

Често разсъждаваме единствено върху спешните си задачи и забравяме, че светът, който ни заобикаля, е прекрасен и разнообразен. Но познаваме ли го добре?  Илюстрация: Doggygraph / Shutterstock

Човек

101.1K

Това е неговата история. Тя обаче не е задължително да съвпада с преживяванията, през които всеки един, болен от COVID-19, преминава.

Човек

77.5K

Скрийншот от картата. Източник: университета "Джон Хопкинс"

Медицина

50.3K

От 17 март всеки може да следи разпространението, темповете на заразяване, териториалното разпределение и друга важна информация за COVID-19 в страната на нов специализиран уеб ГИС сайт. 

Техно

49.4K

Озоновата дупка достигна най-ниския си максимум от векове насам на 8 септември 2019-а.  Озонът, вид неорганична молекула, съществува като огромен слой в стратосферата на нашата планета и е отговорен за абсорбирането на вредното ултравиолетово лъчение на Слънцето. Нивата на озон бяха спаднали до такава тревожна степен през 1986 г., че споразумение, по-известно като Монреалския протокол, прекрати използването на озоноразрушаващи вещества (ODS) по целия свят.  Източник: NASA

Природа

47.5K