Българското онлайн списание ShadowDance, посветено на фантастичното във всичките му форми, подготвя първото си луксозно печатно издание, посветено на голямата тема за киберпънка. 

"Това е наистина специален ден за нас. - пишат неговите автори на своя официален сайт. - Искаме да ви представим една голяма мечта и изцяло нова стъпка за нашето скромно списание, която успяхме чрез огромен труд най-сетне да доведем на прага на реализацията. Издаваме първия си истински, голям, печатен брой, който по всичко да прилича на „истинско“ списание и, надяваме се, да е много по-добър от повечето родни печатни издания. Искаме да ви разкажем как стигнахме дотук, да ви запалим за това какво да очаквате от тази голяма наша мечта, а също и да поискаме вашата помощ.

В изданието са включени литературен профил на Уилям Гибсън, шест разказа, четири от които на български автори, както и много други литературни, филмови и комикс ревюта за почитателите на киберпънка. Графичното оформление е дело също на български артисти, а авторите на списанието се надяват, това да бъде "първият том от библиотека ShadowDance".