Официалният трейлър на сезон 8 на "Игра на тронове" е вече тук!

05 март 2019 г., 21:36
2826

Зимата най-накрая е тук. Минаха 19 месеца от последните кадри на епопеята, с които завърши сезон седем. Доста време почакахме, а междувременно все още се знае съвсем малко за предстоящия сезон.

Източник: HBO

HBO пусна официалния трейлър от осмия и последен сезон на култовия сериал "Игра на тронове", чиято премиера е на 14 април (15-и в България).

В него можем да видим  много от героите в сериала, макар че някои (например Мелисандра) отсъстват. Така например Аря, цялата окървавена, бяга от нещо. „Познавам смъртта. Тя е многолика. Очаквам с нетърпение да видя какво лице носи сега.“ – казва тя. Виждаме и разтревожения Варис, криещ се в подземията. Над Зимен хребет прелитат дракони, а ковачите подготвят оръжия и брони за предстоящата битка.

Чуваме Джон да казва: „Идват. Врагът ни не познава умора, не спира, не усеща.“ Церсей пие вино със самодоволно изражение, Джайм казва, че е обещал да се бие на страната на живите и възнамерява да спази обещанието си. Всички наши герои се нареждат на едно мрачно бойно поле…

И накрая – копитата на един немъртъв кон излизат на преден план.

Вижте го!

Коментари