Нов ден, нова статия за котки. Да, и този материал е посветен на нашите всемогъщи пухкави приятели. Те са навсякъде. Ако имате котка у дома си, тя със сигурност е неговият господар. Нещо повече – тези четирикраки космати топки са кралете, кралиците, а според някои и боговете на интернет.

Руската илюстраторка Lingvistov изобразява това по един съвършен начин в своите забавни комикси. Тя ни показва как изглежда животът с котка, бъркотиите, в които животинчето постоянно се забърква, и как то може да промени живота ни.

Повечето хора, които живеят с котка, със сигурност ще открият редица сходства!

И така, без да губим повече време, насладете се на тези 30 страхотни илюстрации…

Още информация: Instagram | lingvistov.com | twitter.com | youtube.com | lingvistov.tumblr.com | pinterest.ru

Gallery

Когато куче е било непослушно / когато котка е била непослушна.

Източник: lingvistov.com

Gallery

На уебсайта на Lingvistov можете да откриете малко повече информация за авторката и нейните колеги: "Ние сме екип от креативни хора, които не могат да подминат симпатична книжарница, които обичат котките, арт дизайна, илюстрациите и добрата шега. Хей, че кой не обича всичко това? Живеем в Русия и в професионално отношение нямаме нищо общо с дизайнерите и художниците (Кой се интересува от професиите?! Раждаш се такъв!). Не сме и алчни бизнесмени/мегаломани/магнати. Всъщност по образование сме всякакви (единият от нас дори има стабилна работа), но имахме късмета да намерим едно нещо, което обичаме да правим, а именно - да създаваме уникални подаръци и илюстрации, които правят хората около нас щастливи. Много сме ентусиазирани от това, което правим, както и от нашия онлайн магазин за подаръци!"

Източник: lingvistov.com

Gallery

Двата етапа на чешкането по коремче.

"По образование аз (Ландиш) и Ася сме лингвисти. Ние мечтаехме да разпространим знанията си и любовта си към английския език сред възможно най-много хора. Така започна историята на училището по английски език Lingvistov по Skype, което все още съществува! Вижте го тук! Но (много важен факт!) се оказа, че можем да предложим много повече. Ние ОБИЧАМЕ илюстративното изкуство, карикатурите, комиксите, меметата и брилянтния английски хумор! И започнахме да правим лингвистични дудъли и да ги качваме на нашия уебсайт и на страниците ни в социалните мрежи. Също така ОБИЧАМЕ книгите във всичките им форми и проявления. И започнахме да пишем детски книги, приказки, да ги илюстрираме и да правим аудиокниги. Английският език все още е много важна част от живота ни, защото ни позволява да достигнем до невероятни хора от всички краища на Земята и да ги накараме да се усмихнат, когато видят нашите дудъли, или прочетат книгите ни със забавни книжни илюстрации. Скоро нашите ученици, последователи във Фейсбук и Инстаграм започнаха да искат поздравителни картички и художествени принтове с лингвистични дудъли. „Да искат“ е меко казано… направо изискваха! Така стартирахме нашия онлайн магазин с уникални подаръци, забавни поздравителни картички и илюстрирани книги. Това беше началото на едно много вълнуващо пътешествие, което продължава и в момента!"

Източник: lingvistov.com

Gallery

"О, това ти харесва!"

Източник: lingvistov.com

Gallery

"OMG! Обучих котката си!"

"OMG! Обучих човека си!"

Източник: lingvistov.com

Gallery

Когато нямате котки - "О, господи, призраци!"

Когато имате котки - "Престани!"

Източник: lingvistov.com

Gallery

В търсене на любимата играчка на вашата котка.

Източник: lingvistov.com

Gallery

Източник: lingvistov.com

Gallery

Когато кихнеш по време на дрямката им.

Източник: lingvistov.com

Gallery

Фотографиране на вашата котка. Очаквания / реалност.

Източник: lingvistov.com