Овен. Овенът притежава необуздан и авантюристичен дух. Но въпреки че имате нужда от свобода, вие се борите за любовта, която някога ви е окрилила и е означавала толкова много за вас. Следователно ако все още гледате благосклонно на миналите си отношения и съжалявате, че нещата не са се развили другояче, като Овен би трябвало най-после да вземете инициативата в свои ръце и да направите първата крачка към бившия си партньор. Ако го уверите във верността си и го приемете такъв, какъвто е, без постоянно да искате да го променяте, има голяма вероятност да подновите успешно връзката си. 

Риби. Рибите позволяват на хората да ги въртят на пръста си. Затова не е чудно, че често дават втори шанс на старата си тръпка. Разбира се, за целта е необходимо все още да изпитвате силни чувства към бившия, защото в противен случай любовният ренесанс може да се превърне във фиаско.  Но ако още сте влюбени и не можете да забравите партньора си, повторният опит може да се превърне в най-големия шанс в живота ви. Съветът ни е да не подхождате толкова наивно към подновената си връзка и да дадете на човека до вас да разбере, че сте го напуснали, защото не се е старал достатъчно.

Телец. По принцип Телците имат голям проблем да се разкриват пред другите. Затова и не се решават лесно на интимни отношения. След това обаче Телецът е изцяло предан на партньора си. Ако връзката е пред разпад или вече е прекратена, можете да се сигурни, че Телецът ще направи всичко възможно да измисли стратегия, за да спечели отново сърцето на бившия. Така че ако сте решили твърдо да си върнете старата любов, не бива да се предавате – помолите ли искрено за извинение, обикновено всичко се оправя.

Рак. Раците по природа са нежни души и преследват старата си тръпка по-дълго от някои други. Но в това има и нещо положително! Ракът често преосмисля поведението си, признава си някои грешки и така може да се промени към добро. Тези прозрения се отплащат многократно при подновяването на връзката. Бившият ви партньор ще ви види с други очи, ще оцени подобаващо усилията ви и ще се отнася към вас по-различно, отколкото първия път.