Има хора, които са лесни за обичане. При други фазата на срещите и евентуалните любовни отношения се развиват далеч по-сложно и грапаво. Докато в старата връзка са ви засипвали с комплименти и подаръци, новата ви тръпка се държи по-хладно и резервирано. Възможно е това да не се дължи на липсата на интерес, а на зодията. Ако нямате желание и търпение да поддържате връзка от типа „едно напред – две назад“, помислете си много добре,  преди да се впуснете в интимни отношения със следните три зодиакални знака.

Водолей

Ако днес попитате един Водолей какво очаква от перфектната връзка, той със сигурност ще има готов отговор. Проблемът е, че утре този отговор може да звучи съвършено различно. Защото Водолеят се рее през живота като волен дух и не обича да се сблъсква със суровата действителност. Противоположният пол го привлича, но винаги по нов начин. Предпочита да не се обвързва, но хубавото е, че поне на приятелката му няма да й е скучно с него!

Риби

На Рибите им се носи славата на непоправими романтици. Проблемът е, че никога не свалят розовите си очила и когато след няколкомесечна връзка всекидневието ги погълне, започват да се оглеждат за други, които да накарат сърцето им да забие учестено и в корема им да запърхат пеперуди. Нищо чудно, че Рибите са сред зодиите, които могат да обичат едновременно повече хора.

Телец

Телецът има високи изисквания не само към себе си, но и към връзката си. Това, заедно с неговата импулсивност и нетърпеливост, образува взривоопасна смес. Който се влюби в Телец, трябва да се научи да приема тези негови качества.