Всеки може да има лош ден, но въпреки това за някои чашата винаги е наполовина пълна. Има три знака, които никога не се предават и неизменно гледат на живота от хубавата му страна. Ето кои са най-оптимистичните зодии:

Лъв

Общителният Лъв обича да бъде в центъра на вниманието и да събира тълпи около себе си. Той винаги е в добро настроение, с което заразява и другите. С приятел Лъв положително няма да ви е скучно, понеже е готов за развлечения и приключения по всяко време. Лъвовете са родени оптимисти и изхождат от това, че накрая всичко ще се нареди. Ето защо крачат уверено през живота и нищо и никой не е в състояние да наруши спокойствието им.

Везни

Везните никога не губят надежда и вяра в доброто. Дори в привидно безизходни ситуации те запазват хладнокръвие и някак им се удава да се измъкнат. При това успяват да ободрят и околните. Този знак обича да забавлява и да разсмива хората. Той винаги намира точните думи да ни утеши, когато не се чувстваме добре, и да насочи вниманието ни отново към хубавото.

Стрелец

Изглежда думата оптимизъм е измислено именно за този знак. Проблеми ли? Няма такова нещо. За Стрелците съществуват само решения и те ги намират с лекота и добре обмислен план. Освен това този знак притежава забележителната способност да извлича положителното от всяка житейска ситуация. Изпуснал е автобуса? Голяма работа, тогава Стрелецът ще върви пеша и ще се наслаждава на движението и чистия въздух. Здравословна и много похвална нагласа, няма спор!