Открита комуникация при секс? Сбъркали сте адреса! Тези знаци предпочитат да мълчат – или да лъжат, - вместо да признаят честно какво харесват по време на любовната игра. Не е тайна, че да се говори за добрия секс е първата крачка към осъществяването му. Да споделяте собствените си сексуални предпочитания не само може да е невероятно освобождаващо, но дори е необходимо, за да гребете с пълни шепи от потенциала на пълноценния полов живот. Представителите на някои зодии обаче се затрудняват да изказват гласно желанията си. Вместо да заявят какво им харесва, те изричат лъжи, когато стане дума за това. И вие ли сте от тях?

1. Стрелец

Свободолюбивият Стрелец е истински авантюрист – включително в леглото. Човек би казал, че няма проблем да сподели какво му харесва и какво не. Но огненият знак, който иначе не се свени да нагрубява хората, се плаши от интимни разговори. А също и от открита комуникация по въпросите на секса. Ако случайно предпочитанията му не съвпадат с тези на партньорката/партньора, Стрелецът предпочита да потърси щастието си другаде, вместо да проведе неприятния (за него) разговор.  

2. Риби

Макар да имат желание да се разкрият пред партньорката/партньора, Рибите се въздържат да изразяват гласно чувствата си. Това важи най-вече за случаите, когато има опасност казаното да не съвпада с неговото/нейното мнение или да предизвика неловка ситуация – както е с любовната игра. Водният знак предпочита да се престори, че сексуалните му потребности са задоволени, а собственото му удоволствие остава на заден план.

3. Рак

По подобен начин се чувства и деликатният Рак. За него сексуалните потребности на партньорката/партньора са на първо място. Този воден знак се опитва да му/й даде висока оценка, като се прави, че в секса помежду им всичко е идеално. Опитва се също да убеди сам себе си, че незадоволителната любовна игра съвсем не е била толкова незадоволителна. Но дори Ракът няма да се примирява дълго с това.