Хората с магическа аура едва ли се разпознават по малките звездички, кръжащи около силуета им като във филм на Дисни. По-скоро става дума за заразителната смесица от позитивно, вдъхновяващо и все пак тайнствено излъчване, което прави човека толкова специален. В аурата на следните 3 зодии тези качества са особено изявени.

Рак

В повечето случаи Раците крият емоциите си. В желанието си да ги доближат е възможно някои хора да се натъкнат на твърдата им черупка. Това не е толкова лошо, защото в края на краищата Ракът се стреми към отношения, изградени на честна основа. И когато се открие за някого, въпросната личност може да смята себе си щастливец.  Такъв внимателен, спокоен и съпричастен слушател като Рака не се намира лесно. В съчетание с непринудената му и жизнерадостна природа неговото излъчване е изключително симпатично. И макар че отвън изглежда трудно достижим заради замечтания си вид, неговата аура е особено магнетична. 

Дева

Не е за вярване. Около Девите може да се разрази истински хаос и те въпреки това да останат невъзмутими, да запазят хладнокръвие и да се погрижат отново да въдворят идеален ред. Качества, достойни за възхищение. Но скромната Дева често не проумява защо хората оценяват толкова високо нейната обективна и все пак внимателна природа. И без това е заета да планира мислено следващите си задачи. Тази самоуверена и целенасочена комбинация от черти на характера придава на Девите магическа аура, за чието съществуване те често не подозират.

Козирог

Едно трябва да им се признае на Козирозите: те са истински борци! При това в екстремни кризисни ситуации амбицията им изглежда малко неестествена. В повечето случаи обаче тяхната любознателна природа придава свежа нотка на излъчването им. Смесица, която ги обгражда с изключително специфична аура и която въздейства най-вече върху по-малко познато обкръжение. Лесно печели симпатии със своите учтиви и отзивчиви маниери. Обикновено има много приятели, подвластни на магическата му аура.