Дали ще си разлеят кафето, или ще си загубят ключовете, някои хора са родени непохватковци. Ето кои зодии се открояват в това отношение:

Овен

За съжаление този знак често допуска гафове. Дейните Овни са доста нервни, поради което нерядко забравят важни неща. Наистина, въз основа на енергичната си природа и самочувствието си те са родени лидери, но са прекалено темпераментни и понякога изтърсват някоя необмислена реплика, което често ги прави непопулярни.

Стрелец

Самоуверените Стрелци пращят от енергия и обичат приключенията. Освен това са непоправими оптимисти. „Всичко ще се оправи“ е хубаво мото, но в определени ситуации Стрелците са склонни да се надценяват и стават непредпазливи. Те трябва да подхождат по-спокойно към нещата. Иначе може да стане така, че преди някоя важна презентация да изпуснат лаптопа си на земята или да се  покапят с кафе преди официална среща.

Водолей

Този знак има свободолюбив дух и плюе на условностите. Тъй като често е някъде другаде в мислите си, жилището му бързо затъва в хаос. Също така е много вероятно Водолеите да пропускат важни уговорки или да забравят, че очакват посещение.  Освен това те са склонни да отлагат нещата. Ето защо  често се оказват притиснати от времето и обстоятелствата и в бързината губят скъпи вещи като мобилен телефон или портфейл.