Никой не е подготвен за тях, но все някога им идва времето: разделите. Следват разбити сърца, любовна мъка и известен период на възстановяване, но преодолее ли веднъж тази фаза, човек се чувства по-добре и дори изпитва облекчение. Разбира се, с изключение на следните три зодии. Според звездите на тях им е изключително трудно да се разделят с партньорите си – независимо колко токсична е била връзката.

1. Риби

Рибите имат златно сърце. Но за съжаление тяхното добродушие води до това да виждат всичко през розови очила, като по този начин възприемат само положителните страни на партньора си и са слепи за негативните. Така пропускат някои предупредителни знаци, позволяват му да се държи лошо с тях и винаги намират оправдание за грешките му. Дори когато отношенията им станат неспасяеми, Рибите отказват да се разделят, вкопчвайки се упорито в идеализирания образ на партньора. 

2. Рак

Емоционалният Рак обича любовта. Не се обвързва лесно, но когато го направи, има високи очаквания от връзката и веднага е склонен да вярва, че е открил любовта на живота си. И когато се появят ясни сигнали за предстоящия й край, той ги игнорира, понеже е влюбен до уши и отчаяно се съпротивлява срещу евентуална раздяла. Раците пребивават в нещастната връзка дотогава, докато не им остане друг избор, освен да приемат, че всичко е свършено.

3. Дева

Интимните отношения на Девата се отличават с високи изисквания и проблеми с доверието. Тя дълго търси перфектния партньор и щом реши, че го е намерила, се вкопчва здраво в него. Когато възникнат конфликти, Девата се опитва с всички сили да ги разреши – дори по всичко да изглежда, че вече е прекалено късно и връзката е обречена на провал.