Те на всяка цена трябва да са осведомени за последните клюки или актуалното семейно положение на колегата. Постоянно се ослушват, за да узнаят чуждите тайните – пъхат си носа навсякъде и са на всяка манджа мерудия. Става дума за крайно любопитните хора, които не заемат челните места по популярност. Ако не знаят всичко, направо се разболяват. Сред ловците на новини са най-вече следните 4 зодии:

Водолей

Любознателният Водолей се интересува от всичко и от всеки. Няма подробност, която да убягва от вниманието на този знак. Той постоянно разпитва и не се оставя да го залъжат с изтъркани фрази. Бързо схваща и надушва следата на всеки пикантен слух. По тази причина е истински кошмар за онези, които предпочитат да не вадят скелетите в гардероба си.

Близнаци

За да задоволят ненаситното си любопитство, Близнаците искат да са в течение на последните новини. При това трябва да им бъдат поднесени на тепсия, защото този знак не се свени да добави собствените си впечатления към информацията, ако открие в нея неясноти. Намират за странни потайните личности и непрекъснато ги държат под око, да не би случайно да пропуснат нещо.

Стрелец

Подвижен и винаги готов за ново приключение, Стрелецът е един от най-любопитните знаци. Вълнуващите новини за него са като солта в супата, която, във всеки случай, другите трябва да сърбат. Открити и директни, Стрелците не проумяват защо всички не са откровени като тях. Това е толкова смешно, че човек трудно може да им се сърди за нахалството.

Дева

Прецизната и разсъдлива Дева също е извънредно любопитна. Но това няма нищо общо с неутолима жажда за знания, а с опита на този знак да контролира хората от обкръжението си. Да бъде информирана за Девата е жизнено необходимо, тъй като подхожда към всичко задълбочено и методично.