Дали в работата, в личния живот или в любовта: за три зодии е като детска игра да въртят другите на пръста си. Те излъчват такова самочувствие, чар и доверие, че не им трябва много, за да спечелят някого. Ето кои зодии завладяват сърцата с щурм:

Близнаци

Близнаците минават за комуникативни личности, които непрекъснато се стремят да завързват разговор. Обичат да споделят, да научават всички новости и да разказват интересни истории. С този въздушен знак е невъзможно да се скучае. Любознателният и всестранно надарен Близнак лесно увлича другите и винаги успява да създаде добро впечатление.

Риби

От гледна точка на астрологията Рибите са едни от най-харесваните знаци, понеже излъчват позитивизъм и винаги са готови да помогнат. Чувствителни и състрадателни, те бързо намират път към другите. Със силно развитата си интуиция Рибите напипват слабото място на хората около себе си, така че да ги предразположат и направят свои почитатели.

Везни

Везните минават за изключително шармантни и топлосърдечни. Благодарение на уравновесената си същност те правят така, че всички да ги обичат. Този хармоничен въздушен знак печели точки най-вече с очарователното си излъчване. Но хората харесват у него и способността да намира общ език с всекиго.