Дали ви провокира някой невъзпитан тип, като грабва под носа ви изгодната промоция в супермаркета, или ви съобщават, че сте спечелили едномесечна почивка на екзотичен остров в игра с награди – някои зодии не му мислят много, а направо действат. Вместо любезно предупреждение прередилият получава грубо ръгане в ребрата, намалената стока моментално се озовава във вашата пазарска количка, а куфарът незабавно се стяга за далечното пътуване. Подобни необмислени и спонтанни действия са присъщи на следните три зодиакални знака:

Овен

Импулсивен и избухлив, управляваният от Марс Овен пресича безцеремонно всякакви опити за провокации или мобинг, като дори не си дава сметка за последствията. Овните са и желани клиенти в магазините, защото винаги купуват най-новото и скъпото, без да им мигне окото, и даже не се сещат да проверят първо наличието на кредитна си карта. Авантюристичният и самоуверен Овен никога няма да пропусне примамлива оферта за пътуване, а спонтанно ще зареже всичко и ще се отправи на път. Животът е кратък и представителите на тази огнена зодия умеят да грабят от него с пълни шепи.

Водолей

Находчив и остроумен, Водолеят обърква противника с нетрадиционните си методи. Умението му бързо да улавя същината на нещата му позволява да действа спонтанно, но все пак систематично, без да се налага дълго да мисли.  Нестандартно е и поведението му за пазаруване. Обикновено се сдобива с предмети, с каквито останалите биха се чудили какво да правят. Водолеят е визионер, изпреварил времето си. Затова никой не бива да се изненадва, когато приема най-шантавата работа, без да му мисли. Като пионер в своята област, той често дава идеи за прогресивни технологии и изобретения.

Близнаци

Близнаците също са от зодиите, които бързо се палят и действат, без да се затормозяват с излишно мислене. Те бързо омайват агресивните хора с ловки приказки, така че да забравят причината за караницата. Няма нужда да си изработват стратегия, понеже винаги им хрумва правилното решение. В магазина грабват промоционалната стока без колебание, защото все някога може да им потрябва. Постъпват на екстравагантна нова работа или се впускат в дълго пътешествие също без предварителни планове и много умуване. Винаги намират точните думи, когато се изправят пред проблем.