Сексът е едно от най-приятните занимания на света, навярно защото предоставя толкова възможности за експериментиране. Само така ще откриете какво харесвате в леглото. Е, не съвсем! Защото в това може да е замесена и зодията ви. Ето по какво си падат отделните знаци – с малко намигане, разбира се.

Козирог

Мръсни думи и секс на публично място? Задължително! Вие се разтапяте истински в леглото (и извън него), само когато нещата са по-грубички.

Водолей

Водолеите обичат да доминират над тях и с удоволствие преотстъпват водещата роля в леглото. Следователно един мъж може истински да ви възбуди, ако открие в себе си втори Крисчън Грей!

Риби

Рибите са творчески личности и с тях никога не е скучно. Вие сте отворени за садо-мазо, ролеви игри и перверзни фетиши.

Овен

За Овните се твърди, че са старомодни. Което в никакъв случай не означава, че са скучни! Вие харесвате секса, но предпочитате класическия в мисионерската поза. Така можете през цялото време да гледате партньора си в очите.

Телец

Ако сте зодия Телец, истински се наслаждавате на секса. Обичате еротичното бельо, секс играчките, чувствената музика, пламъка на свещите, дългите упоителни целувки и дълбоките погледи…

Близнаци

Близнаците имат развинтено сексуално въображение. Обичате партньорът ви да ви гали и докосва на всевъзможни места. Напълно се вживявате във фантазиите си и сте отворени за всякакви експерименти.