Според астролозите е безсмислено да водите спор с представителите на някои зодии, защото е сигурно, че ще го загубите.

По принцип спорът не е нещо приятно. В него се влагат енергия и време, което би могло да се използва за нещо по-продуктивно, и накрая винаги само единият излиза прав. Затова някои хора правят всичко възможно, за да избегнат конфронтацията. А има и такива, които си умират да спорят. Към тях спадат следните зодии:

Рак

Този знак не се спира пред нищо, за да спечели спора с някого. Така например извърта думите в устата на човека или използва срещу него лични неща, споделени му под секрет, само и само да го представи в лоша светлина. В стремежа си да стане на неговото, понякога Ракът прекрачва границите.

Скорпион

Със Скорпиона подобен проблем не съществува. Той е чувствителен и не би нанесъл удар под кръста. За сметка на това обаче е крайно злопаметен. Никога не забравя неприятните думи, изречени в спора по негов адрес, или нечестните постъпки спрямо него.  И рано или късно си го връща тъпкано.

Стрелец

Крясъци, обидни реплики или жестове – Стрелецът не спори по този начин. Той разговаря спокойно, но думите му са не по-малко унищожителни. Защото този знак е доста хитър, спори изтънчено и винаги успява да направи така, че накрая да изкара отсрещния злодея.