1. Карти за игра

Вие сте хазартна личност. Но не в буквалния смисъл на думата. Обичате да рискувате и не се колебаете да го правите винаги когато имате възможност. Умеете да претегляте плюсовете и минусите и трезво да преценявате струва ли си рискът. Не обичате да ви се месят и да ви дават непотърсени съвети. Вие сте си самодостатъчни и умеете да се грижите за себе си. Сърцето ви води винаги по правилните пътища. Интуицията рядко ви лъже. Доверете й се и в момента, когато се намирате на кръстопът и макар че е нетипично за вас, се колебаете как да постъпите. Не слушайте съветите на другите. Нека не ви казват какво не можете да направите, а им покажете на какво сте способни.

2. Часовник

Вие сте човек перфекционист. Вашето време е ценно и не обичате да го пилеете. Не харесвате израза „да си губиш времето“ с някого. Вие не си губите времето с никого. Когато сте с някого, то е защото ви е приятно да споделяте времето си заедно, а не да го губите. Когато се захванете с нещо, искате да го докарате докрай, държите да го направите по възможно най-добрия начин или изобщо не се захващате. Затова понякога ви обвиняват, че се бавите прекалено много – всъщност вие изпипвате нещата. Дразни ви всеки малък дефект. Вие имате усет за детайла и може да се разчита на вас като на естет. Имате развито въображение и умеете да творите, да превръщате от нищо в нещо. Ценете таланта си.

3. Ключ

Вие сте човек изобретател. Умеете да разчитате знаците и детайлите. Намирате път към всяко сърце. Вие сте способни на съчувствие и емпатия. Отворени сте към чуждите болки и хората обичат да споделят с вас, защото знаят, че могат да срещнат разбиране и помощ. Не се отказвате лесно. Търсите ключа към решаването на проблемите. Не ви плашат трудностите. Свикнали сте да се борите в живота си и това, което ви е помогнало да оцелеете, е именно силната ви воля и хъс за победа. Вярвате в добрия изход и предавате от своята сила на другите.

4. Чаша кафе

Вие сте оптимист. Ведър и усмихнат човек, с голямо и добро сърце. Има ли изобщо нещо, което да ви извади извън релси? Прощавате на хората, когато знаете, че искрено се разкайват и съжаляват за стореното. Вярвате в доброто у другите. Никога не се отказвате от оптимизма си. Знаете, че всяко зло е за добро и живеете според тази максима. Това ви помага да преодолявате трудностите и да се справяте с всички изпитания, които ви изпраща животът. Приемате загубите философски и се изправяте смело срещу страховете си. Вие давате много на хората около вас, затова вашите приятели ви ценят и дори да не са ви го казвали, са признателни за подкрепата, която срещат във ваше лице.

5. Бутилка

Вие сте мечтател и пътешественик. Обичате да пресичате граници и да пътувате. Смятате, че еднообразието и ежедневието са погубващи. Напоследък се чувствате като в капан, защото нямате възможност да пътувате толкова, колкото преди. Трябва да намерите вътрешен баланс и да се успокоите. Запълнете времето си с нещо полезно и значимо, което да ви носи удовлетворение. Приемайте обстоятелствата като временна почивка от това, което най-много обичате да правите, а и като възможност да откриете нещо друго, което ви носи удоволствие. Обичате движението, разнообразието, активността. Опознайте собствената си родина още по-добре. Можете да си организирате кратки и чести пътувания, ако заетостта ви го позволява. Горе главата – най-хубавото предстои!

Цветелина Велчева ©