Кой не познава прекрасното чувство, когато в корема ти пърхат пеперудки и гледаш на живота през розови очила? Забравяш всички грижи и имаш очи само за един човек. Но за съжаление скоро настъпва момент, когато слизаш на земята и реалността те удря през лицето. Всекидневието до голяма степен определя чувствата в една любовна връзка. Има обаче три зодии, които някак си успяват непрекъснато да се носят на крилете на любовта.

Овен

Като никоя друга зодия Овенът съумява да поддържа нивото си на влюбеност неизменно високо. Това се дължи на пламенната му природа и способността бързо да се ентусиазира.  Овните постоянно летят в облаците и са направо пристрастени към любовта.  Затова не е чудно, че често сменят обектите на  страстта си. Само така този знак съумява да поддържа трайно своята еуфория.

Рак

Ракът е нежен и гальовен в любовните дела. Подарява сърцето си след дълги колебания, но когато го прави, е истински. Възпламенят ли се веднъж чувствата му, никой не може да го спре. Когато се влюбят до уши, Раците съвсем не са плахи и пасивни, а показват своята обаятелна и грижовна страна, на която трудно може да се устои. Добрите Раци са настроени мечтателно, затова обичат да издигат любимите си на пиедестал и да ги съзерцават  влюбено. 

Везни

Стремящите се към хармония и синхрон Везни също се опияняват от чувството на вечна влюбеност. Чаровни и дипломатични, те избягват конфликтите и разногласията, които биха могли да разрушат интимната близост с любимия. Що се отнася до прегрешенията на партньорите им, Везните са истински коне с капаци, което невинаги е разумно. Но точно по този начин съумяват да поддържат баланса и да са благоразположени към любимите си хора.