Има хора, които не обичат да се съревновават или сравняват с другите. Ако постигането на целта им изисква от тях жертви, те предпочитат да се откажат и да си потърсят нова цел. Трети пък истински разцъфтяват, когато ги предизвикат. И през ум не им минава да се предават или да премълчават, ако нещо не им харесва. Най-борбени са представителите на следните три зодии:

Овен

Овните очевидно имат борчески ген в своето ДНК. Те обичат да ги предизвикват, защото тогава истински се развихрят. Болката и напрежението не ги плашат. Стискат зъби, когато стане напечено, и не се отказват. Освен това са страстни натури. Когато се запалят за нещо, са готови на всякакви жертви. Известно е също, че Овните са много упорити. Довеждат докрай всичко, с което се заловят, каквото и да им струва.

Скорпион

Скорпионите знаят какво искат и от какво имат нужда, за да го получат. Тогава не се страхуват от нищо, за да постигнат целите си. Търпеливи и издръжливи са. В природата им е или да се занимават енергично с нещо, или изобщо да не го започват. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон, а, както е известно, Марс е богът на войната. Ето защо Скорпионите не само не се боят от предизвикателства, но и сами ги търсят.

Рак

Всъщност Раците са добродушни и състрадателни. Но Бог да е на помощ на онзи, който успее да ги разгневи истински. Колкото и чувствителен и раним да изглежда, когато го ядосат, Ракът безмилостно впива щипките си във виновника. Отмъщението му е жестоко. Ето защо по-добре да не се закачате представителите на тази зодия. Освен това Раците имат здрава черупка, която ги прави извънредно издръжливи. Когато възникнат проблеми, те са готови да умрат, но да не се предават. Това важи с особена сила за сферата на чувствата.