12. Везни

Везните са изключително съобразителни и щедри същества. Където и да отидат, те излъчват любов и романтика. Въпреки че често могат да бъдат малко наивни и лековерни и лесно се озовават на грешния път, мистериозността не е сред присъщите за тях качества. Обичат да говорят за почти всичко и не ги бива в пазенето на тайна – особено от близки приятели или от семейството. Ето защо Везните се считат за най-малко мистериозния знак в зодиака.

11. Стрелец

Стрелецът също е в дъното на тази класация, но по свой собствен избор. Хората от този знак са весели и добродушни – със силна воля и способност да повлияват на останалите. Попитайте нещо Стрелеца и той ще разтвори сърцето си за вас (стига да е дошъл подходящият момент).

10. Овен.

Не сте сред най-мистериозните. Поради факта, че вие сте толкова независима, активна и дружелюбна личност, е сравнително трудно да създадете мистична аура около себе си. Това обаче не е нещо непременно лошо, тъй благодарение на вашата топла и динамична особа хората наистина обичат да общуват с вас.

9. Лъв.

Вие сте олицетворение на позитивността. Ръководите се основно от любовта и във вашето изпълнено със светлина ежедневие няма почти никакво място за мистерия и тъмнина. Доверявате се много и често, но не могат да ви заблудят току-така. Ако връзката с даден човек е разбита, то вие много трудно ще го допуснете отново до себе си. Има обаче едно нещо, което може да внесе доза мистериозност в живота на Лъва и това е в момента, когато неговата гордост е засегната. Ако сторите това, ще се наложи да разрешите една цяла мистерия, каквато дори не сте подозирали.