Страстните целувки между влюбени са възбуждащи и приятни. Има обаче и други поводи за искрени целувки, като например целувката за довиждане или за добре дошъл. Това, което ни кара да потръпваме от ужас, е влажното млясване, все едно ни облизва куче. Според астролозите някои зодии са по-изкусни целувачи от други. Ето тримата първенци в това изкуство:

Риби

На Рибите им се носи славата, че целуват особено нежно и проникновено. Пред очите ни веднага изникват любовните сцени от „Отнесени от вихъра“ или „Ромео и Жулиета“. Хубавото при Рибите е, че се стараят да доставят удоволствие и на партньора си. Целувките на този воден знак никога не омръзват!

Лъв

От този „животински“ знак се очакват диви и страстни целувки. Той наистина оправдава очакванията, като подлудява партньора си с майсторската акробатика на езика си. Ако сте любители на дълбоките продължителни целувки, горещо ви препоръчваме да си хванете за гадже Лъв!

Овен

Този креативен огнен знак винаги влага нещо специално в целувките. Една или друга негова техника на целуване може отначало да смути партньора, но ако се остави на възбуждащата игра с езика му, никога няма да се насити! Едва ли някой знак се целува по-страстно от темпераментния Овен.