Името, което ни е дадено, носи определена енергия и влияе върху характера ни. Дори може да се каже, че то определя съдбата ни по някакъв начин. 

Често хората се чудят защо разни неща им се случват или не им се случват, чудят се защо късметът им изневерява или пък защо животът им поднася някои неща на тепсия. И за всичко това си има обяснение според астролозите и то идва от името на човека и енергията, която му носи то.

 Астролозите твърдят, че името, избрано в съответствие със Зодиака, може да донесе на човека щастие и късмет в бъдеще. Днес ще ви разкрием кое име ви подхожда най-много според зодията ви.

Разбира се, това не означава, че трябва да се прекръстите така на мига, но е един любопитен начин да научите нещо повече са съчетанието между зодиак и имена!

Овен - Mъжете Овен са импулсивни, затова често се намират в трудни ситуации. Ако името на представителя на знака Овен има твърде силна енергия, тогава човекът става твърде агресивен, което може да доведе до много трудности и дори до проблеми със закона. За представителите на това съзвездие са най-подходящи имена с мека енергия, влиянието на които ще ги направи по-сдържани. Сред тях са Николай, Валентин, Антон, Константин.

Жените Овни притежават смелост и силна вътрешна енергия. Но заради твърдата си природа и желанието да контролират всичко имат проблеми в личния си живот. Представителите на тази зодия се нуждаят от имена, които ще им дадат повече женственост като Надежда, Анастасия, Елена.

Телец - Често мъжете от зодия Телец не са особено енергични. Въпреки че са весели и позитивни хора, понякога са и твърде пасивни. Представители на тази зодия имат нужда от имена, които им дават повече енергия: Александър, Борис, Владислав.

Жените Телец - те имат нежна и мека природа. Но подобно на мъжете Телец, понякога представителите на този знак се нуждаят от повече енергия и увереност. На жените, родени под знака Телец, са им нужни имена, които ще помогнат да станат по-енергични и по-уверени в себе си. Например: Виктория, Александра, Катрин, Анна.

Близнаци - Мъжете Близнаци са много приятелски настроени и общителни. Те лесно намират общ език с жените, но много рядко срещат истинската любов и се обвързват, тъй като не искат да се разделят със свободата си. Представители на този знак се нуждаят от стабилност, така че ще им подхождатимена с по-хармонична енергия: Кирил, Валери, Петър.

Дамите, представители на този знак, имат ярък и не лек нрав. Трудно им е да стоят дълго време на едно място или да са в сериозна връзка. На жените Близнаци им подхождат  имена с мека енергия: Валерия, Мария, Стефани.