Всеки човек е уникален. Въпреки това често чуваме израза: „Това е типично за зодията й!“ И правилно, защото е доказано (поне от астрологията), че определени черти и качества на характера са свързани с разположението на звездите. Тук ще научите кои са специалните качества на дамите според  зодиака.

Овен

Най-характерната черта на дамите Овни е тяхната екстравагантност. При тях всичко трябва да е  по-зрелищно, по-необикновено и по-запомнящо се. Те никога не се задоволяват с посредственото и жаждата им за приключения е неутолима. Следователно който иска да преживее нещо щуро, трябва да се обвърже с представителка на тази зодия.

Телец

Дамата Телец обича да бъде в центъра. Това е нейната цел в живота и тя знае съвсем точно как да я постигне: с ексцентрични аксесоари и неповторим стил. За да се отличава от масите, тя често плува срещу течението и се осмелява да върши неща, които другите заобикалят отдалече.

Близнаци

Родената под знака на Близнаци е истинска шоугърла. Обича да танцува по цели нощи. Тя е тази, която забавлява компанията и си тръгва последна от всяко парти. Ако приятелката ви е зодия Близнаци, може да останете без дъх, увлечени от ритъма й. Нейната жизнерадост буквално заразява хората.

Рак

Дамата Рак е кралица на драмата. Търси я и се опиянява от нея. Никой друг знак не е толкова чувствителен. Да сдържа емоциите си? Никакъв шанс! Всичко се излива и анализира до последния детайл. Какво можете да направите ли? Дайте й време да се успокои. Защото тя може да е чувствителна, но не и злопаметна.

Лъв

Суетната и самомнителна Лъвица очаква от хората специално отношение.  Стаите в любимия й хотел са заети? Тогава по-добре да си остане вкъщи. Не би се задоволила с нещо по-малко луксозно. Всичко, което не отговаря на високите й стандарти, не е достатъчно добро.

Дева

Девата много държи на собственото си мнение. С нея е невъзможно да се води конструктивен спор. Освен че винаги трябва да има право, Девата се мъчи да убеди и различно мислещите във възгледите си. Който не застъпва доброволно нейната гледна точка, най-добре да се приготви за безкрайна дискусия. И тя никога няма да отстъпи първа!

Очаквайте продължението по-късно през деня.