Африканските символи, известни като „адинкра“, се срещат предимно в Гана – една особено красива държава в Западна Африка. Те могат да бъдат видени навсякъде – в картини, на стени, по керамични съдове и т.н. Тези символи имат декоративна функция, но често съдържат и проникновени послания, които предават традиционната мъдрост и житейски уроци. В превод „адинкра“ означава отделение, заминаване, сбогуване.

Разгледайте внимателно илюстрацията по-горе и без да се замисляте твърде дълго, изберете онзи символ, който най-много ви привлича. Той ще разкрие вашата цел в живота.

1. Хармония и баланс

Вие сте човек на крайностите. Често прекалявате с нещата – и с хубавите, и с лошите.

Понякога сте изключително стеснителни и имате склонност да криете чувствата си. Дори и най-малкото събитие може да предизвика у вас множество емоции. Не е необходимо това да е така. Не потискайте емоциите си, научете се как да се успокоявате. Гледайте логично на нещата. Емоциите са хубаво нещо, но трябва да има някакъв баланс. Ако сте избрали символа на еквилибриума, това означава, че за в бъдеще е постигнете нещо положително, за което сте работили от дълго време. Първо обаче трябва да постигнете баланс в себе си.

2. Паяжина

Пригответе се, защото предстоят сериозни промени. Вашият живот ще започне наново. Буквално.

Фокусирайте енергията си върху себе си. Ще имате възможността да направите драстични промени в живота си. Ще трябва да оставите лошите навици и стереотипите зад гърба си. Често вие самите сте си най-лошия враг. Време е да сложите край на това. Единственият човек, който стои на пътя ви, сте вие самите. Паяжината би трябвало да ви припомни, че сте способни да създавате сами живота, за който копнеете.

3. Защита

Копнеете за истинска любов – без значение дали става дума за истинско приятелство или романтична връзка.

Разбивали са сърцето ви многократно, но много скоро това ще се промени. Късметът ще ви открие. Междувременно – дарявайте хората около себе си, на които държите, с усмивка, любов и внимание. Това, което давате, ще ви се върне двукратно. Важно е да знаете, че ви предстои нещо хубаво. Този защитен символ би трябвало да ви подсказва, че скоро ще успеете да разрешите всички свои проблеми и тревоги.