Вашият набор от думи е мощен инструмент за самостоятелно програмиране! Списък на вредните думи, които в никакъв случай не трябва да се употребява, те ви програмират за нещастие!

Разрушителни думи

Като носител на езика (без значение кой), всеки от нас има напълно уникален състав (запас) от думи. Този запас е мощен инструмент за самостоятелно програмиране.

В буквалния смисъл: както говорим – така и живеем. Каквото заявяваме, това и имаме.

Думите са облеклото на нашите мисли, а енергията на думите притежава още по-плътна структура. В сравнение с енергията на мисълта, тази енергия се материализира много по-бързо.

За това съществуват толкова доказателства, че почти няма какво да бъде добавено.

И все пак, ще представим още едно, но то е толкова убедително, че без коментари е признато за откритие, способно да лекува и най-опасната болест.

Това откритие е направил немският психотерапевт Носрат Пезешкиан, който пръв е открил (и по-късно се научил и да неутрализира) думите, програмиращи заболявания на организма. С течение на времето, Пезешкиан убедително доказва, че тези разрушителни думи присъстват в лексикона на всички хора.

Разбирате ли? Не съществува човек, който да се пази от думи, които:

§   Програмират болести,

§   Водят до тяхната материализация в организма ни,

§   По никакъв начин не дават възможност те да бъдат излекувани.

Доктор Пезешкиан е обединил тези думи под наименованието „органична реч“.

Разбира се, на руски това наименование е малко неточно, но отразява добре същността: органичната реч се състои от думи и фрази, които пряко влияят на физиологичните органи на човека. Вие сте добре запознати с тези думи и фрази. Това е наистина много опасна и разрушителна енергия, която има способността да подкопае и най-доброто здраве, дори и то да е желязно.

Обърнете внимание на това колко виртуозно са замаскирани думите-разрушители. На пръв поглед не можеш да повярваш, че такива безобидни на вид думи могат да окажат толкова вредно въздействие.

Убедете се сами:

§   Търпението ми се изчерпа,

§   Вече си счупих главата,

§   Нещо ме човърка,

§   Ошушкаха ме до дупка,

§   Надвиснало е над мен (нещо, някой),

§   Излезе ми въздуха,

§   Не мога да понасям (нещо или някого),

§   Изстискаха ми сока,

§   Кръвта ми отровиха,

§   Ще кихна срещу някой,

§   Повдига ми се вече,

§   Заби ми нож в сърцето,

§   Целият треперя (треса се),

§   Всички ми висят на шията,

§   Сит съм до гуша,

§   Отвратен съм до дъното на душата си,

§   Щях да умра,

§   Постави се на мое място (влез ми под кожата,

§   Оказват ми натиск,

§   Да можех да намеря отдушник.

И така нататък. Чудесна маскировка, нали? Струва ни се, че използваме силни метафори, а всъщност даваме на тялото си ясни команди, които то не смее да не ги изпълни, при това много добре.

Доктор Пезешкиян е публикувал своите изводи относно ефекта на органичната реч не толкова отдавна, но тези изводи са вече стократно проверени. Особено внимателно е проучен въпроса: органичната реч създава ли заболяване или съобщава за него? Оказа се, че го създава. С други думи се предполага, че думите разрушители се появяват в изказването на човек, когато болестта вече е възникнала – моля ви, така подсъзнанието, което управлява всички физиологични процеси напомня за себе си. Но предположението не се потвърждава.