Овен: Имате нужда от нещо? Овенът е чакал цял живот, за да ви покаже как точно се е подготвил в случай на бедствие. Въже? Боб? Сланина? Болкоуспокоителни и антибиотици с изтекъл срок на годност? Има всичко! Но, мамка му (*поглежда с овчи поглед към нощното шкафче на леглото си*) – тези батерии как така се изтощиха толкова бързо?

Телец: През последните години телецът почти не е напускал пределите на дома си (освен при крайна необходимост), тъй че той е запознат отлично с идеята за социална изолация по-добре от който и да е друг. Не се страхува от куриерите, поръчва си спокойно храна и вече е изгледал поне 10 пъти всички сезони на „Анатомията на Грей“.

Близнаци: Прекарва първите 24 часа в самоизолация, като прави малки кули с книги, организирани по „Да бъдат прочетени“ спрямо „Да бъдат препрочетени“. След това решава да ги подреди по размер, форма и външен вид. Накрая, гордеейки се с постигнатото, прекарва следващата седмица, докато скролва трескаво из интернет и се чуди как да направи маската си по-красива.

Рак: „Какво е „навън“? Какво е „вкъщи“? Мразя етикетите!“, мисли си ракът, докато се разхожда из апокалиптично празните щандове на магазините за хранителни стоки. Прибира каквото е останало и от време на време решава да провери дали не може да балансира на главата си консерва с ананас, докато ходи. Това е неговият живот сега.

Лъв: Лъвовете се вслушват в призивите за самоизолация и физическо дистанциране, тъй като на тях наистина им ПУКА за хората. Нима обаче те са виновни, че на хората им ПУКА до такава степен за лъвовете, че се стичат към домовете им на талази? Дали не трябва да се преместят в най-близкия бар, тъй като в апартамента им вече няма място? 

Дева: 10 литра алкохол (90%), 10 литра гел Алое Вера – поръчани още преди 6 месеца. Ей така, от най-обикновена прищявка. 3 различни етерични масла, представящи 3 различни богини, 10 кутии латексови ръкавици с най-различни размери. 6 дузини яйца и един чувал пълнозърнесто брашно. Насред всичко това стои Девата, облечена с копринен халат с пера, и чете книга след книга за първите епидемии, засегнали човечеството.