На всички ни се случва да повтаряме една и съща грешка, като всеки път сме били убедени, че постъпваме правилно. Но 4 от 12-те зодиакални знака са ненадминати в това отношение. От чист инат или разсеяност те никога не се поучават от грешките си. Ето кои са тези знаци:

Овен

Родените под знака на Овен са истински твърдоглавци, които съвсем рядко признават грешките си. Те мразят някой да им нарежда какво да правят или да не правят. Винаги действат на своя глава и предпочитат да допуснат грешка, отколкото да се вслушат в нечий съвет. Овните трябва да се научат, че никой не може да върши всичко сам и спокойно могат от време на време да приемат чужда помощ. Това в никакъв случай не е признак на слабост!

Водолей

Действията на импулсивния Водолей често изпреварват мислите му. Така понякога му се изплъзват думи, които не би трябвало да изрича, или купува нещо неоправдано скъпо. Водолеите обикновено не се замислят за рисковете и последствията от постъпките си, а по-скоро действат интуитивно. И често се изненадват, ако нещата не вървят според очакванията им. Когато става дума за дреболии, не е толкова трагично, но важните житейски решения би трябвало да се обмислят грижливо – нещо, което трудно се удава на Водолея!

Стрелец

Да си признае, че е сбъркал? Никога! Стрелецът прави всичко възможно да замазва грешките си. Затова не е чудно, че този знак хаби прекалено много време и усилия за начинания, които от самото начало са обречени на провал. Но по-добре така, отколкото накрая да трябва да признае, че е заложил на грешния кон. Непоправим инат!

Телец

Ако се случи да сгреши, Телецът си го признава открито, което му прави чест. Освен това е готов да се поучи от грешката си и се зарича следващия път да постъпи различно в подобна ситуация. За съжаление обаче този знак е твърде късопаметен и обикновено повтаря същата грешка отново и отново!