Трябва ли да бъдете перфектни, за да се харесате на някой мъж? Не, разбира се! А и перфектни хора няма.

Истината е, че мъжете си падат много по някои женски "недостатъци", които нежният пол не обича в себе си.

Неща, които жените не харесват в своя характер или външен вид, се оказват доста привлекателни за силния пол. На първо място мъжете споделят, че харесват пищни жени, които в същото време са си наумили, че са извънредно пълни и се подлагат на строги диети.

В действителност обаче, оказва се, че по-малко мъже си падат по фини, кльощави девойчета. Повече харесват добре изписаните женски форми, подчертани с тънка талия.

Малкият бюст също е сред нещата, които жените слагат в графата недостатъци, но всъщност доста мъже оценяват плюсовете на малките гърди. Например, не е задължително да носите сутиен, което действа възбуждащо на срещуположния пол.

Добрият апетит изглежда сладък в очите на мъжете. Жените, които не се притесняват да си поръчат сочна пържола и след това да завършат вечерта с десерт, впечатляват господата.

И обратното онези, които се правят пред мъжете, че похапват само плодове и салати, а в тяхно отсъствие опустошават хладилника, правят по-лошо впечатление.

Неизисканите дрехи също могат да привлекат вниманието на силния пол.

Много жени се притесняват, че нямат луксозен и елегантен гардероб, но това не ги прави по-малко стилни.

Без значение какви тенденции предлага модата, мъжете харесват жени, които умеят да се обличат с вкус, без да разграбват магазините.

Edna.bg