Порядъчната жена обикновено няма голям късмет с мъжете. Интересна работа. Оказва се, че е много по-вероятно да стане жертва на манипулатор, насилник или друг някакъв недостоен типаж, отколкото жената, която има богат опит в интимните връзки, която е с високо самочувствие и демонстрира превъзходство над мъжете.

Излиза, че да си скромен и порядъчен не е печеливша комбинация.

Да видим.

Понякога е само оправдание.

Истината е, че порядъчността сама по себе си нито ни помага, нито ни пречи. Необходимо е да се съчета ес други качества, за да я превърнем в плюс, вместо да бъде наш недостатък.

Любов и уважение към себе си, дисциплина, здрав разум, способност за преценка и вземане на решения, поведение, социален статус.

Можем да изберем порядъчност, която включва пазене на къщата, чистене, готвене, грижа за семейството.

Другият тип порядъчни жени се грижат и за себе си, което не е егоизъм, а любов към себе си. Обичайте себе си, за да ви обичат и другите. Най-важното правило. Уважавайте себе си, за да ви уважават и другите.

Какъв е изводът? Подлеци от мъжки пол има предостатъчно, но защо да им се поддавате? Бъдете независими и поставяйте на първо място себе си. Никой няма да ви издигне паметник за търпеливост, скромност и порядъчност. Наивните добряци теглят хомота цял живот. Защо да го допускате? Създайте си свои рамки и граници и уважавайте себе си.

Източник: cluber.com.ua