Ако искате да разберете какви целувки предпочита партньорът/партньорката ви, просто го/я попитайте …. или се допитайте до нашия хороскоп!

Как, дали и кого ще целувате си е единствено ваш избор! Дълго, кратко, с или без език, шумно и мляскащо, тихо и боязливо, целувайте както на вас ви харесва. Интересно е обаче, че зодиакалният знак има доста голямо влияние за начина, по който обичате да ви целуват.

Лъв

Лъвовете го раздават зрелищно. Дългата, интензивна целувка на публично място, за предпочитане с език, побърква този знак.

Дева

Девата харесва сдържани и нежни, не много продължителни, но затова пък секси целувки. Докато се целувате, сложете ръце на раменете му/й с лек натиск.

Стрелец

Стрелците са страстни целувачи, които ще изненадате приятно, ако приложите дръзки и необичайни техники за целуване.

Скорпион

Интензивните целувки с език са жизнено необходими за Скорпиона. Притиснете тяло в неговото и прокарайте длани по врата и надолу по гърба му. Но внимавайте, че може да стане разгорещено!

Козирог

Козирозите обичат да карат партньорите си да ги впечатляват. С целувка по ръката и самоуверен, впит в очите му поглед със сигурност ще размекнете сърцето на този корав знак!

Рак

На Раците им харесва да ги съблазняват под душа. С горещи целувки с език, многозначителни погледи и стоплящи сърцето думи.