„Семейни игри“ – и най-голямата беля изглежда добре на снимка

16 април 2017 г., 10:53
225

Снимка: Guliver / iStock

Случвало ли ви се е да заварите близо 70-годишният си баща да обикаля на четири крака около кухненската маса и да вие като някакъв особен вид бозайник с родители кафява мечка и чакал, докато преследва 10-месечен пълзящ разбойник?

А намирали ли сте „индианци“ в банята, обмазани доволно с крема ви за лице, готови да се впуснат без капка страх в боя?

Натъквали ли сте се на зелено (бивше бежово) куче, което гледа с тъжен поглед, но вродената му добрина не му позволява да кресне „Разкарай се!“ на малката гад (да се чете „дете“), която го боядисва със зелена темперна боичка?

Снимка: Guliver / iStock

Ако сте станали неволни свидетели на някое от тези произшествия, значи фотоконкурсът ни “Семейни игри” ще ви е точно по мярка.

Започваме събирането на снимки на фейсбук страницата на noviteroditeli.bg.

Ще откриете приложението, в което може да се качва и гласува, горе вляво на страницата, точно под рубриката „Начало“, и ще го познаете по заглавието: „Семейни игри“. 

Стартираме на 16 април и хлопваме кепенците на 31 май. Победителите ще станат ясни на 1 юни - Деня на детето.

А кой точно ще вземе наградите, избирате вие. Трябва отговорно и с мярка да ползвате лайковете, които ще послужат на десетима от вас, за да си тръгнат с награди от нас.

Снимка: Юлиян Донов

Първите трима ще получат разкошни раници от Samsonite (на стойност 198 лв.) - виждате ги на снимката, а другите седем ще се окажат в Хиполенд с по един ваучер на стойност 100 лв. Ситната част от семейството ще е много доволна от тази награда, гаранция.

И понеже всичко е в името на щастливото детство (какво да се прави), и понеже и ние се вдетиняваме покрай децата си, и понеже е по-добре да ни е забавно заедно, отколкото да страдаме поотделно, затова и очакваме от вас снимки на всякаква семейно-игрална тематика с елементи на екшън, хорър и комедийна драма.

Снимка: Guliver / iStock

„Семейни игри“ наричаме: сутрешното обличане и вечерното приспиване, приготвянето на закуската и храненето, разходките и преживявания семейно през ваканцията, белите и пакостите, които изобилстват във всеки дом с хлапета, разговорите, къпането, забавленията навън или вкъщи; първото зъбче, първото пропълзяване, първата крачка, първата разсипана закуска, пускането на хвърчило, играта с домашни любимци, спортните подвизи на малките заедно с големите…

Единственото ни условие е на снимката освен дете/деца да присъства един или двама възрастни. Майки, бащи, баби, дядовци, лели, чичовци, братя, сестри… всички са добре дошли в кадъра.

Конкурсът ще се проведе изцяло онлайн и в нашата Facebook страница, на която е качено приложението „Фото конкурс“. Изображения, публикувани директно на нашата стена или пратени на имейла на редакцията, не участват;

Жури ще бъдат самите читатели на страницата, които могат да гласуват за снимките, които харесват. Първите три снимки, събрали най-много харесвания, автоматично се превръщат в победители.

С изпращането на снимките авторите декларират, че притежават авторските права;

Всеки може да участва в конкурса с до 5 снимки.

Успех, очакваме снимките ви!

Ключови думи:
Коментари