Мъжете често са прекалено самоуверени, когато става дума за уменията им в леглото. Но дали жените са на същото мнение? И кои са нещата, които истински ги притесняват, когато става дума за секс? Със сигурност мъжете и жените имат различна нагласа и това е добре. Ето защо е толкова по-важно да се приспособят или поне да опитат да разберат другия. Постоянните недоразумения наистина може да убият желанието, особено когато става дума за секс. Ето кои 3 неща мразят жените, дори мъжът да не го осъзнава:

1. Да липсва предварителна игра

Най-вече при еднодневките много мъже смятат, че предварителната игра е излишна и не си струва да се хабят. В края на краищата става дума за бърз секс. Но не е така – обикновено еднодневката предполага една-единствена любовна нощ без ангажименти, без близко познанство и без обяснения от лично естество. Това не пречи да се изпълнят всички точки от  списъка с предварителни ласки, понеже нощта е дълга и е желателно да се запълни с много страст.

2. Сексът да е скучен или претупан набързо

Или мъжът изстрелва семето си прекалено бързо, или жената се чувства като главна героиня в порнографски филм. И двете неща са неприемливи. Хубаво е, когато двамата се докосват нежно, една или друга любовна игра също е забавна. Но любовна нощ, която приключва само след няколко минути, или такава, в която мъжът я люшка насам-натам като еротична секс кукла, е абсолютно недопустима. В първия случай имате възможност просто да станете и да си тръгнете. Но ако той проточи играта на доминиране, може да ви уплаши. Всъщност знаете ли достатъчно за сексуалния си партньор? Любителите на извратени техники би трябвало да ви попитат предварително дали сте склонни да участвате.

3. Мъжът да е неподдържан

Мръсотия под ноктите, немити или занемарени зъби – не, благодаря! Леке на ризата може да се прости, ако току-що се е окапал. Ако обаче целият му вид е неподдържан, тогава изобщо не бихте искали да видите как изглежда по бельо или дали се е изкъпал преди това. Сори, но в този случай никой не би трябвало да се изненадва, ако любовната среща приключи, преди дори да е започнала.