Регионален секс: навярно повечето от вас знаят какво е „секс по френски“. Но секс по руски? А по италиански? Сигурно ви е интересно да разберете как го правят в различните страни. Следните редове ще задоволят любопитството ви.

Шведски секс

При секса по шведски има две възможности. Едната от тях е взаимната мастурбация: той го прави на нея, а тя на него – или с ръка, или със секс играчка. Другият вариант е бързият акт, при който препуциумът се изтегля силно назад, така че главата на члена да се оголи изцяло. Когато след това той проникне в нея, много бързо стига до кулминацията.

Руски секс

При секса по руски също има два варианта. Единият е т.нар. интерфеморален или междусекретен секс. При него мъжът трие пениса си между бедрата на партньорката, докато еякулира. Този секс без проникване е безопасно удоволствие, при което забременяването е почти изключено. На времето тази практика е била широко разпространен в Русия, когато не е имало сигурни противозачатъчни средства или девойката не е трябвало да губи девствеността си преди сватбата. Вторият руски вариант е анален или вагинален секс масаж с олио. Позволено е да се отбиете и в Гърция!

Тайландски секс

За мнозина масажирането и галенето са тясно свързани със секса. При тайландския секс масажът и ласките се обединяват в едно, защото се използват не само ръцете, но всички части на тялото. Този еротичен боди ту боди масаж с освобождаване обещава неповторимо удоволствие.

Испански секс

Т.нар. коитус а мамила е разновидност на половия акт без проникване, при която мъжът трие пениса си между притиснатите една в друга гърди на жената. Тя може да се отпусне назад и да се наслаждава. При „испанския секс с поемане“ той трябва да я попита дали иска да поеме в уста семенната течност, когато настъпи моментът.

Индийски секс

Най-прочутата еротична книга на всички времена – Камасутра – произхожда от Индия. В нея са описани разнообразни, отчасти акробатични секс пози. Затова не е чудно, че подобен „креватен спорт“ се определя като индийски. Застанали на главите и опрени на ръцете си си или вкопчени диво един в друг – всичко, което доставя удоволствие, е позволено. Разбира се, тези причудливи пози може да се заимстват и от Франция, Русия и други страни по всяко време – така положително няма опасност да ви доскучае!  

Но внимание: не навсякъде различните практики имат еднакво название и не всеки познава всички описания. Затова се препоръчва, преди да се отдадете на интимни ласки, да обсъдите с партньора/ката/ си кои страни би искал/а/ да посети и кои не!

Към първата част ТУК.