Погледнете това изображение. Първата дума, която видите, ще опише вашия характер и ще разкрие тайните на любовния ви живот – от какво имате нужда и какъв тип връзка ви прави щастливи.

Феникс. Вие сте човек, който никога не се отказва. Колкото и разочарования да сте изпитали, винаги намирате причина за надежда и вяра. Борбена и неотстъпчива, обикновено постигате целите си, колкото и труд да ви коства. Въпреки че не сте имали голям късмет в любовта до този момент, вие се изправяте като феникс от пепелта и не спирате да вярвате в голямата любов. Не се отказвайте. Може би е точно зад ъгъла.

Залез. Вие сте романтична натура. Вярвате в единствената и голяма любов. Търсите взаимност и човек, с когото да споделяте чувствата си; който да ви разбира; да гледа с вас романтични филми  и да се смее на шегите ви. Трогвате се от комплименти и малки жестове, плачете на сълзливи истории и мечтаете да изживеете някоя страстна и огнена любов като от страниците на любовните романи, които четете. Искате мъжът до вас да бъде кавалер и джентълмен. Държите освен любовник, да е и приятел, на когото можете да се доверите.

Роза. Вие сте труден характер. Не се доверявате лесно на хората. Мъжът до вас ще трябва доста да се постарае, докато спечели уважението и доверието ви. Приемате думите за лъжа, докато не бъде доказано обратното. Предпочитате да видите действия, вместо празни романтични приказки. За вас мъжът трябва да бъде сериозен, отговорен и да знае какво иска от живота. Но и вие трябва да направите някои компромиси и да бъдете по-отстъпчиви.

Кораб. Вашата душа е волна и свободолюбива, а това понякога се оказва пречка за една сериозна връзка. Искате да запазите свободата си и в същото време да се радвате на любов в живота си. не всички мъже са толкова широко скроени обаче. По-скоро сте склонни да се отдадете на връзка с отворени отношения, отколкото да влезете трайно в ролята на домакиня и съпруга. Със сигурност някъде там ви чака мъжът, който иска същото.