Мъжете ги игнорират и си мислят, че всичко е наред, а после получават сериозен удар под кръста. Затова най-добре не си затваряйте очите за тези признаци на необичане:

1. Предизвиква конфликти.

Жената, която обича, няма да търси конфликт.  Ще се опита да уталожи емоциите, ще се опита да бъде умиротворителят. Никога не би търсила конфликт, чрез който да манипулира мъжа. Ще изчака мъдро подходящия момент, за да се обсъди проблема – спокойно и разумно.

2. Безразлична е към проблемите на партньора.

Ако жената обича истински, то тя със сигурност приема проблемите на партньора като свои. Ако не проявява интерес към неговите тревоги, не е съпричастна към радостите и болките му, не е готова да бъде до него не само в успехите, но и в провалите, то със сигурност не обича.

3. Подценява постиженията на любимия.

Обичащата жена се гордее с постиженията на партньора си. Искрено се радва на неговите успехи, насърчава го да се развива и да върви напред. Винаги му мисли доброто. Не поставя личните си нужди пред неговите.

4. Поставя го на заден план.

За обичащата жена любимият е приоритет. Не би го пренебрегнала заради среща с приятелки например или нужда от следобеден сън. Би посветила цялото си възможно време на него. Би пренаредила програмата си така, че да може да бъде най-много с него.

5. Сравнява го с други мъже.

Сравнението с другите е най-безполезното и безсмислено нещо на света. Първата и основна причина за това е, че когато сравняваме, ние никога не знаем какви са причините за определен тип отношения, конфликти, радости и т.н. Отстрани нещата изглеждат по един начин, а в действителност могат да бъдат съвсем други. Обичащата жена цени мъжа до себе си и не го сравнява с другите мъже.