На 20 октомври в Интернет Експо Център ще се проведе Analyze that! - най-голямата специализирана Business Intelligence (BI) конференция у нас.  Тя се организира от една от водещите IT консултантски компании в България – Balkan Service, съвместно с Qlik.

Именно в рамките на нея ще разберете как едно приложение може да ви предоставя точни данни по всяко време, да анализирате и прогнозирате лесно и бързо и да изготвяте стратегиите си на база на реална информация за Вашия бизнес и тенденциите на пазара. Гадаенето и несигурността вече са в миналото – Analyze that! 

Лектори на конференцията ще бъдат не само лидери във внедряването на BI решения, но и реални потребители, които ще споделят своя опит. Сред компаниите са Ficosota, Coca Cola и Фантастико. 

Мариус Стоица – търговски директор на Qlik за източна Европа – пък ще бъде специален гост-лектор. Той ще сподели последните новости в световен мащаб, както и повече детайли за най-новия продукт на Qlik – Qlik Sense. 

На специалния уъркшоп, участниците ще имат уникалната възможност да изготвят сами своите първи справки и анализи и да оценят ползите от такъв тип приложения.

А тезата, която ще защитят специалистите на Balkan Services & Qlik е, че „гадаенето и несигурността вече са в миналото – Analyze that!“ 

Повече информация и форма за регистрацията можете да откриете на този линк.