Тази есен за трети пореден път ще се проведе технологичната конференция HackConf, на 30-ти септември и 1-ви октомври в София Тех Парк.

HackConf е сред най-мащабните събития в ИТ сектора, насочени към софтуерни разработчици на всички нива, лидери и любители.

HackConf 2017 ще надгради предходните две издания, с темата “Какво още имаме да учим като програмисти?”.

“Стартирахме инициативата през 2015-та, за да дадем мотивация и посока на хората, навлизащи в сектора. На следващата година продължихме с мотото “Как да станем по-добри програмисти и ИТ специалисти?” като тази есен ще се постараем да се потопим в по-дълбокото на софтуерната разработка и технологиите, които всеки програмист трябва да знае.”

Събитието е ориентирано, както към старши и по-опитни разработчици, така и към младши разработчици, студенти и любители от цялата страна!

В рамките на 2-та дни HackConf 2017 ще събере българската ИТ общност, която да сподели своя опит и идеи, с цел учене, надграждане и развитие на знанията и уменията.

По време на конференцията ще видим и чуем 16 интересни лекции от добре познати имена от сектора.  Към момента приемането на предложения за лекции е все още отворено. Call for Speakers формата ще затвори на 30-ти юни.

Ранните билети вече са пусни в продажба. Подробности за тях и конференцията вижте на сайта на събитието: http://hackconf.bg/