Това е писмо до мъжете, които са недоволни от фигурата на жената, дала живот на детето им.

Скъпи мъже,

знаем, че ни обичате и че ни мислите доброто. Но понякога забравяте, че ни дължите много. Ние сме ви направили горди бащи, ние сме дали живот на човечето, което ще обичате най-силно в живота си.

Спомнете си колко изваяни, стегнати и стройни бяха телата ни в началото на нашата връзка. Тези тела обаче са дали живот. Те са се променили. Но не и сърцата и душите ни. Отвътре ние сме същите жени, в които се влюбихте, със същите качества и недостатъци.

Разликата е, че сега сме майки.

Цената на това щастие беше да загубим фигурите, които някога имахме.

Затова молим ви да не се оплаквате, че сме закръглени. Ние също бихме искали да бъдем като преди, но понякога не зависи от нас. Не ни наричайте „дебели“, не ни правете забележка, че не тренираме или че хапваме повече. Знаете ли, че в основата на добрата фигура е правилното хранене. Когато си майка, е много трудно да спазваш режим на хранене, защото дояждаш остатъци от бебешка кухня, не спиш нормално, доста по-стресирана си. Но това е щастие. Не се оплакваме. Затова ви молим да не ни натяквате как изглеждаме, а да се опитате да видите човека, който сме били и все още сме.

Коремчето е бил 9-месечният дом на детето, което обичате. С всички трудности, лишения, неразположения, които сме преживели тихомълком.

Ние сме майки.

Знаем, че сте достатъчно големи мъже, за да ни обичате и уважавате заради това.

От всички майки, които страдат заради тези 10 кг отгоре