Когато някой не ви търси, той не ви обича. Нито пък му липсвате. Ако можеш да преживееш дори един ден, без да разбереш как съм, значи можеш да преживееш и всички останали дни, нали така беше?

Онези, които ви критикуват, ви правят важни, дават ви стимул и мотивация да надскачате себе си.

Онези, които ви нараняват, ви правят по-силни и несломими. Те ви учат как да се изправяте отново, как да преодолявате ударите на съдбата и да оставате себе си, да не се отказвате от мечтите си.

Затова внимателно подбирайте хората около себе си, защото съдбата ви ги изпраща, но вие решавате кой да остане.

Всеки човек, с когото се срещате, има своя история и своя съдба. Всеки човек ви учи на нещо. От вас зависи какво ще вземете от тези уроци и как ще продължите напред.

Когато срещнете човек светлина, запазете го в живота си, той ще е ваша опора и закрила. Той ще връща винаги надеждата ви и ще ви зарежда с положителната си енергия.

Когато срещнете човек мрак, подминете го. Не позволявайте да изпепели душата ви. Вземете най-доброто от тази среща и побързайте да продължите нататък, без да се обръщате назад.

Всеки човек идва в живота ви неслучайно. Той ви носи послание и житейски урок. Той е тук, за да ви направи по-силни, по-мъдри или по-щастливи, стига да му позволите.

Обграждайте се с хора, с които можете да се смеете, да бъдете себе си, да не се страхувате да разкриете душата си.

В това е истинският смисъл на общуването. А човек не може да живее сам.

Другите избират начина, по който да се държат с вас, но вие избирате начина, по който това да ви повлияе.

Избирайте мъдро!